Familiebedrijf sinds 1982

+34 966490385

Villa - Huis te koop in Cumbre del Sol | Benitachell

590.000€
Ref. V283

Beschrijving

Te koop: Volledig gemoderniseerde villa - huis (2007) gelegen in een schitterende en rustige buurt van Cumbre del Sol te Benitachell, met prachtig uitzicht over het beschermde natuurgebied van Granadella en de Middelandse zee.

Het eigendom bestaat uit twee onafhankelijke stukken grond, samen totaal 1.800 m2, waarop een hoofdaccommodatie van 290 m2 staat en een afzonderlijk plattelandshuis van 60 m2.

De hoofdwoning met vloerverwarming is verdeeld over twee niveau´s: de begane grond bestaat uit een TV kamer, een woonkamer met grote schuifdeuren naar het ruimte terras, een eetkamer, keuken, cv-ruimte, slaapkamer met en-suite badkamer en een tweede slaapkamer met aparte badkamer. Via een interne trap wordt de bovenverdieping bereikt welke een werkkamer bevat met toegang tot een terras, verder is er een badkamer, gastenkamer en een ruimte en lichte hoofdslaapkamer met spectaculair uitzicht.

Buiten is een aanzienlijk terras met een 10 x 5 m zwembad, een badkamer met douche, tuin met automatisch irrigatiesysteem, en aan de voorzijde, een afgesloten parkeerplaats voor 3 auto´s en een opslagruimte van 10 m2.

Bovendien is de woning voorzien van pre-installatie voor airconditioning, er is ethernet, zonne-energie voor warm water, een gastank systeem, afvalwaterrecycling, een watertank die gevuld wordt met regenwater, pre-installatie voor een warmtepomp voor het zwembad, en aansluitingen op het grondstuk van water en elektriciteit voor het plattelandshuis.

Type:
Villa - Huis
Plaats:
Benitachell
Gebied:
Cumbre del Sol
Uitzicht:
Wijd zeezicht
Perceel:
1.800 m²
Bebouwing:
290 m²
Slaapkamers:
4
Badkamers:
4
Keukens:
Apart
Gebouwd in:
1983
Gerenoveerd in:
2007
Verwarming:
Vloerverwarming
Zwembad:
Privaat
Garage:
Ja
Airconditioning:
Pre-instalatie
Open terras:
Ja
Overdekt terras:
Ja
Open haard:
Ja
Waterreservoir:
Ja
Barbecue:
Ja
Buitendouche:
Ja
Dubbel glas:
Ja
Oriëntatie:
Oost
Terrein:
Flat
Verdiepingen:
2

Similar Properties

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie