Familiebedrijf sinds 1982

Villa koop in Benimeit | Moraira

420.000€
Ref. V942I

Beschrijving

Te koop in Moraira: Villa met zeezicht in een rustige straat in de wijk Benimeit.
Deze villa heeft alle accommodatie op één niveau.  Om het terrein te betreden is er een oprit met parkeergelegenheid voor één auto, die leidt naar een inpandige garage en werkplaats. Vanaf de oprit leidt een trap naar het grote overdekte terras met uitzicht op zee.  De villa is toegankelijk via de glazen naya of direct in de grote woonkeuken.
De grote woonkamer met veel lichtinval die aan de glazen naya grenst, is voorzien van airconditioning (H/C). Een een open hal leidt naar twee slaapkamers, beide met inbouwkasten, een familiebadkamer en nog een kamer die een eenpersoonsslaapkamer kan zijn of kan worden ingericht als een tweede badkamer.  
Buiten, naast het overdekte terras, leidt een trap naar een groot terras met prachtig uitzicht op zee. Op dit niveau vinden we een berging.  In de tuin staan volgroeide struiken en fruitbomen en er is een bijkeuken/opslagruimte.
Het perceel is bijna vlak met voldoende ruimte voor een zwembad.  Het huis is voorzien van olie-gestookte centrale verwarming en witte aluminium ramen en deuren met dubbele beglazing.

Type:
Villa
Plaats:
Moraira
Gebied:
Benimeit
Uitzicht:
Zeezicht
Perceel:
850 m²
Bebouwing:
140 m²
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Verwarming:
Centraal (Olie)
Zwembad:
Plaats aanwezig
Garage:
Ja
Airconditioning:
Gedeeltelijk
Open terras:
Ja
Overdekt terras:
Ja
Parkeerplaats:
Ja
Bergruimte:
Ja
Oriëntatie:
Zuid
Terrein:
Helling
Gebouw:
Goed onderhouden
Tuin:
Ja

Similar Properties

Zeezicht rijtjeshuis te koop in Benimeit, Moraira

Dit lichte uiteinde van het rijtjeshuis is gelegen op de gemeenschap van Montana Park in het bekende gebied van Benimeit...

365.000€
Ref. S14127
Zie meer details
Gestionar consentimiento