Familiebedrijf sinds 1982

Huis te koop: Villa op het zuiden in Pinar de l'Advocat | Moraira

480.000€
Ref. V948

Beschrijving

Investerings project in Pinar de l´Advocat Moraira. Zoekt u een bestaande woning om geheel naar eigen smaak aan te passen en bovendien op een goede locatie in Moraira? Dan is dit object voor u. Deze villa op korte afstand van het dorp, werd tot voor kort permanent bewoond en is aan modernisering en renovatie toe.

Het perceel ligt op de hoek van een rustige straat en men kan het perceel betreden via maar liefst 3 verschillende ingangen.

De hoofdwoning kan bereikt worden via een automatische auto-poort of een voetgangerspoort naar een oprijlaan/parkeerplaats, die alleereerst leidt langs de mooi aangelegde en goed onderhouden tuin. Via enkele trappen bereikt men de hoofdingang die toegang biedt tot de eetkamer en 3 treden lager de salon, met mooi open uitzicht naar de Middelandse zee. Naast de salon is een multifuncionele ruimte/studio met hetzelfde mooie uitzicht. Bijzonder geschikt als chill-out ruimte, hobbykamer of om te gebruiken als (tweede) slaapkamer op deze verdieping.

De keuken grenst via een open halletje direct aan de eetkamer en kan tevens aan de andere kant direct vanaf het zonneterras betreden worden. Aangrenzend vinden we een omvangrijke voorraadruimte en een apart gastentoilet. 3 treden lager de hoofdslaapkamer, wederom met mooi uitzicht richting de zee en aangrenzende badkamer en de tweede doorgang naar de studio.

Buiten vinden we een overdekt terras en open terrassen die veel mogelijkheden geven voor het creeren van gezellige zitjes in zon of schaduw. Een aparte ruimte grenzend aan keuken en terras, momenteel gebruikt als berging en een apart buitentoilet. Verder is dit niveau te bereiken via een garage die men binnenrijdt via een iets hoger gelegen straat. Van de garage betreedt men dan de terrassen aan keukenzijde via een trap naar beneden.

Langs het huis voert een trap naar beneden naar het geheel onafhankelijke appartement. Dit is ook te bereiken via een eigen voetgangerspoort of zelfs een eigen garage met automatische deur. Het appartement wordt betreden via de keuken en de iets hoger gelegen salon. Het heeft twee éénpersoonsslaapkamers en een badkamer. Verder is er een grote bergruimte. Eén van de slaapkamers heeft directe toegang tot het eigen zeer privé gelegen terras. Het appartement is zeer geschikt voor verhuur na een renovatie.

Het hoofd-huis is voorzien van centrale verwarming op gas en airco in enkele ruimtes.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die dit huis biedt? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen voor een bezichtiging!

Type:
Villa
Plaats:
Moraira
Gebied:
Pinar de l'Advocat
Uitzicht:
Glimp op zee
Perceel:
890 m²
Bebouwing:
300 m²
Slaapkamers:
1 + 2
Badkamers:
1 + 1
Toiletten:
1
Gebouwd in:
1973
Zwembad:
Privaat
Garage:
Ja
Open terras:
Ja
Overdekt terras:
Ja
Oriëntatie:
Zuid
Verdiepingen:
2
Gebouw:
Traditioneel
Tuin:
Ja
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1

Similar Properties

Gestionar consentimiento