Familiebedrijf sinds 1982

  • Start
  • >
  • Eigenschappen
  • >
  • Op het zuiden gelegen villa met 4 slaapkamers te koop op slechts 700 meter van Moraira met EPC-classificatie A

Op het zuiden gelegen villa met 4 slaapkamers te koop op slechts 700 meter van Moraira met EPC-classificatie A

Prijs op aanvraag
Ref. V933

Beschrijving

Huis te koop in Moraira. Deze op het zuiden gerichte villa ligt op slechts 700 meter afstand van Moraira en het strand l'Ampolla, in de woonwijk Pinar de l'Advocat. Het omheinde perceel is toegankelijk via de elektrische poort en via een voetgangerspoort met intercom. Beide leiden via de ruime verharde parkeerplaats naar de garage en een indrukwekkende dubbele carport die voldoende hoogte biedt voor een camper.
De villa is verdeeld over twee verdiepingen, en onderging een grote update in 2013-2014.
De hoofdwoning bevindt zich op de eerste verdieping die wordt bereikt via de grote naya voorzien van glazen panelen, van waaruit u vrij uitzicht heeft op de rustige omgeving. Deze hele verdieping heeft vloerverwarming en is als volgt verdeeld: een lichte woonkamer met pelletkachel en eethoek (momenteel in gebruik als kantoor), moderne aparte keuken met directe toegang tot de mooie buitenpatio aan de achterzijde; binnenhal die leidt naar twee tweepersoons slaapkamers met ingebouwde kasten en een grote badkamer met inloopdouche.
De begane grond is zelfstandig en geschikt als gastenappartement of voor vakantieverhuur. Deze verdieping bestaat uit een royale woonkamer met nog een pelletkachel en toegang tot een eigen buitenpatio, aparte keuken, twee ruime slaapkamers, badkamer en directe toegang tot de garage.
Het ruime perceel is bijna volledig vlak en rondom het pand ligt een goed onderhouden en volwassen tuin. Hoewel u zich op loopafstand van de Middellandse Zee bevindt, is er aan de zonzijde van de villa voldoende ruimte om desgewenst een zwembad aan te leggen.
Bovendien is er een grote investering in de villa gedaan door de installatie van een systeem op zonneenergie voor het warme water (vloerverwarming + sanitair water), evenals een recente aanvullende installatie van fotovoltaïsche panelen met een accupakket, waardoor de villa uiteindelijk de best mogelijke energie label heeft gekregen, namelijk een "A”.

Type:
Villa
Plaats:
Moraira
Gebied:
Pinar de l'Advocat
Uitzicht:
Omgeving
Perceel:
838 m²
Bebouwing:
276 m²
Slaapkamers:
2 + 2
Badkamers:
1 + 1
Woonkamers:
1
Keukens:
Apart
Gebouwd in:
1978
Gerenoveerd in:
2014
Verwarming:
Vloerverwarming
Zwembad:
Plaats aanwezig
Garage:
Ja
Airconditioning:
Gedeeltelijk
Open terras:
Ja
Overdekt terras:
Ja
Parkeerplaats:
Ja
TV/Satelliet:
Ja
Bergruimte:
Ja
Zomerkeuken:
Ja
Internet:
Ja
Dubbel glas:
Ja
Omheind perceel:
Ja
Oriëntatie:
Zuid
Terrein:
Flat
Verdiepingen:
2
Gebouw:
Vernieuwd
Tuin:
Ja
Restaurant:
700m
Zee:
900m
Voorzieningen:
700m
Centrum:
700m
Golfclub:
2.8Km
Jachthaven:
1,4Km
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Woonkamers:
1
Keukens:
1

Similar Properties

Gestionar consentimiento