Familiebedrijf sinds 1982

Panoramisch zeezicht villa te koop in San Jaime | Moraira

725.000€
Ref. V926

Beschrijving

Deze villa is gelegen in San Jaime op een prachtig op het zuiden gelegen vlak hoekperceel, met een schitterend panoramisch uitzicht op zee, op slechts 900 m van de Golf Ifach en dicht bij de Pepe la Sal supermarkt, bars en restaurants.

De villa wordt bereikt via de automatische poort die naar de garage leidt, of via één van de twee voetgangerspoorten. We komen het huis binnen in de enorme eetkamer met houtkachel, grenzend aan de aparte keuken. Aan de overkant is er een grote slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor, en een aparte badkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot de lichte zitkamer, met open haard. De grote glazen schuifdeuren openen volledig in de muur om te genieten van een volledige open verbinding met de enorme open naya, met zeezicht op de Peñon de Ifach en toegang tot de tuin met zwembad en bbq gedeelte. Ook vanuit de eetkamer toegang tot een deel van de zitkamer met schuifdeuren naar de open naya.

Een interne trap leidt ons van de naya naar de grote en lichte hoofdslaapkamer met elektrische rolluiken en schuifdeuren die volledig in de muur openen en toegang geven tot het terras. Met prachtig weids zeezicht van Moraira tot aan de Peñon de Ifach. Een gang leidt naar de aparte badkamer en aangrenzend een keuken met toegang tot een terras om van dit prachtige uitzicht te genieten.

Buiten is er een goed onderhouden en zeer privé gelegen gemakkelijk te onderhouden tuin met bbq plaats en groot zwembadterras, met verwarmd overdekt zwembad. Bij de ingang is een parkeerplaats en een garage.

Het huis is voorzien van kunststof kozijnen, muggenhorren en kunststof rolluiken, elektrische zonneschermen, centrale verwarming op gas en ingebouwde kasten.

 

Type:
Villa
Plaats:
Moraira
Gebied:
San Jaime
Uitzicht:
Panorama zeezicht
Perceel:
874 m²
Bebouwing:
224 m²
Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
Apart
Gebouwd in:
2002
Verwarming:
Centraal (gas)
Zwembad:
Verwaarmd
Garage:
Ja
Airconditioning:
Gedeeltelijk
Open terras:
Ja
Overdekt terras:
Ja
Parkeerplaats:
Ja
Open haard:
Ja
TV/Satelliet:
Ja
Bergruimte:
Ja
Barbecue:
Ja
Dubbel glas:
Ja
Omheind perceel:
Ja
Oriëntatie:
Zuid
Terrein:
Flat
Verdiepingen:
2
Gebouw:
Traditioneel
Tuin:
Ja
Supermarkt:
1km
Restaurant:
1km
Zee:
2.3km
Voorzieningen:
1km
Centrum:
3.4km
Golfclub:
900 km
Jachthaven:
4.2km

Similar Properties

Gestionar consentimiento